terrasse landlyst lejlighed ophold beboer borgerEt ophold på Landlyst er for borgere med eksempelvis et aktivt misbrug. Vi tilbyder hjælp til et mere indholdsrigt liv, personlig pleje og omsorg, økonomisk administration og styrkelse eller genoptagelse af kontakten til pårørende og evt. øvrigt netværk.

Læs mere om hvad vi tilbyder under et ophold her.

Boligen

ophold landlyst egen lejlighed hampen ved silkeborgUnder ophold på Landlyst bor du i din egen lejlighed på 24 m2 med soveværelse, badeværelse og stue med tekøkken samt udgang til terrasse.

Hertil kommer fælles stue og køkkenalrum på 30 m2. På Landlyst har vi et sæt fælles husregler, som alle indgår under for at give den bedste hverdag for os alle.

Faciliteter

Udover lejligheden og fællesrummet har du desuden adgang til fælles vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler samt cykelskur.

Læs om alle faciliteterne på Landlyst her.

boformen landlyst hampen fællesområde

Lejlighederne er nymalede ved indflytning og skal ved fraflytning afleveres i samme stand som ved indflytning.

Udgifterne til dette tages fra boligindskuddet.

Er du i tvivl, om et ophold på Landlyst er noget for dig eller en pårørende? Så kan du læse mere om vores målgruppe her.

Personlig handleplan

Du får ved indflytning tilknyttet to kontaktpersoner som udfærdiger din personlige handleplan efter serviceloven. Kontaktpersonerne varetager og sikrer, at du støttes i dagligdagen så du kan nå dine ønskede mål.

Der bliver afholdt beboermøder en gang i måneden.

Huslejen er på 7364 kr. inkl. el, vand og varme. Der er mulighed for forskellige tilskud.

Du kan læse mere om økonomien i et ophold på Landlyst  her.